+420 222 539 539
Po - Pá: 8:00 – 20:00 So - Ne: 8:00 – 15:00

Hotel Hukvaldy Recenze

Hodnocení hotelu

93%
Perfektní

dle 54 recenzí

  • Personál

    96%
  • Čistota

    96%
  • Vybavení

    93%
  • Pohodlí

    89%
  • Poměr cena/kvalita

    88%
Zobrazit recenze, které napsal:
  • ostatní
Zobrazit recenze pouze v:
Seřadit od:
Zobrazit:

František Aschenbrenner

dospělý pár, 12.6.2021

Česká republika

  • Celkové hodnocení
84 %
  • Čistota,dokonalost pokoje č.102,lednice,nový pěkný praktický nábytek,vybavení pokoje-zrcadlo,okna,závěsy,obrázky,vymalování,osvětlení,lampičky,el.zásuvky všude,koženkový křesla,koberec-perfektně nalepený,barevný design pokoje,špičkový výtah,zamykání pokojů na čidlo,pěkně vybavená jídelna s dobrými jídly,recepce,vchod i chodby,umístění hotelu,barevné provedení,na pohled pěkná budova s terasou a velkým parkovištěm,výborné umístění v obci,vše pefektní.

  • Vrtá mi hlavou,že jsme objednali z intenetové nabídky podle pobytového balíčku pobyt pro dvě osoby na tři noci s polopenzí(v týdnu)za cenu 2745 kč- pro dvě osoby to je 5490 kč a my jsme platili 6575 kč a to je o 1085 kč více.Aschenbrennerovi Varnsdorf

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
6

Anonym

jednotlivec, 11.7.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 26.6.2020

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Prostředí restaurace wellnes ' priobjednaly jsme si i masáže, byli jsme nad míru spokojeni. Pokoje velké i koupelna veliká paní recepční milé a personál super v restauraci

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Miroslava Hrčková

dospělý pár, 28.10.2019

Odry Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Perfektní příjemná obsluha, prostředí, strava, welnes.

  • Nemůžeme říci - nelíbilo, jen by chtělo více osvětlit pokoj, neboť na pokoji č. 203 je jen malé okýnko. Dále pak instalovat televizi s větší obrazovkou, my s horším zrakem jsme špatně dohlídli na takovou vzdálenost.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 1.9.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
87 %

(bez textového hodnocení)

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Zdeňka

rodina se staršími dětmi, 20.7.2019

Orlová Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %
  • Bylo fajn, moc se nám u vás líbilo, už jsme tam byli po druhé a úžasná spokojenost, rádi se ještě k vám vrátíme s pozdravem Walicová

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 22.6.2019

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
6
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Milan Pivovarčík

rodina s malými dětmi, 8.5.2019

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 29.10.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 15.9.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 14.9.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 28.3.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
92 %
  • Během dvou dnů se nedalo nic vytknout personálu ani kuchyni. Možná, že si příští rok jarní pobyt zopakujeme. Siakalovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 21.3.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libor

dospělý pár, 18.3.2018

Kunčice pod Ondřejníkem Česká republika

  • Celkové hodnocení
100 %
  • všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

jednotlivec, 19.1.2018

Čeština

  • Celkové hodnocení
100 %
  • Nejvíc se mi libilo wellnes!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Součková

dospělý pár, 25.8.2017

Česká republika

  • Celkové hodnocení
96 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Lenka

dospělý pár, 21.5.2017

Všechovice Česká republika

  • Celkové hodnocení
88 %
  • Příjemné ubytování, ochotná paní recepční.

  • Při snídani, nedostatek nádobí,od půl deváté nedoplněné jídlo ( sálámy, párky, vejce, pomazánky, zelenina.....),pokud obsluhy nebyla upozorněna,nic nedoplňovala.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

jednotlivec, 15.12.2016

Čeština

  • Celkové hodnocení
88 %

(bez textového hodnocení)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Šárka

dospělý pár, 12.7.2015

Čeština

  • Celkové hodnocení
90 %

(bez textového hodnocení)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Hugh Pyper

jednotlivec, 13.7.2014

English

  • Celkové hodnocení
96 %
  • I enjoyed my stay in this well-run and welcoming hotel. The public areas are fresh and tasteful and the restaurant pleasant with good food and the chance to eat outside. My room was in the roof with only a small window. It was plainly but adequately furnished with a good sized and very clean bathroom. It was a little too hot overnight, but that is a good problem for a traveller from the UK! Hukvaldy is delightful and I would have no problem in staying at the Hotel Hukvaldy on a return trip. I especially appreciated the help with finding transport round the area.

  • My bedroom was a little too hot overnight, but that is a good problem for a traveller from the UK!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10