+48 222 030 341
Pn. - Pt.: 8 - 22 h , Sob. - Niedz.: 9 - 22 h

Hotel Hukvaldy Recenzje

Ocena hotelu

89%
Bardzo dobrze

by 20 reviews

  • Personel

    94%
  • Czystość

    95%
  • Wyposażenie

    88%
  • Komfort

    88%
  • Cena

    84%
Wyświetl recenzje napisane przez:
  • inna grupa
Wyświetl recenzje w:
Sortuj według:
Show:

vaclav

para, 1.11.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Hana Součková

para, 25.8.2017

Česká republika

  • Cena ogólna
96 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Lenka

para, 21.5.2017

Všechovice Česká republika

  • Cena ogólna
88 %
  • Příjemné ubytování, ochotná paní recepční.

  • Při snídani, nedostatek nádobí,od půl deváté nedoplněné jídlo ( sálámy, párky, vejce, pomazánky, zelenina.....),pokud obsluhy nebyla upozorněna,nic nedoplňovala.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonim

podróżujący w pojedynkę, 15.12.2016

Čeština

  • Cena ogólna
88 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Šárka

para, 12.7.2015

Čeština

  • Cena ogólna
90 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Hugh Pyper

podróżujący w pojedynkę, 13.7.2014

English

  • Cena ogólna
96 %
  • I enjoyed my stay in this well-run and welcoming hotel. The public areas are fresh and tasteful and the restaurant pleasant with good food and the chance to eat outside. My room was in the roof with only a small window. It was plainly but adequately furnished with a good sized and very clean bathroom. It was a little too hot overnight, but that is a good problem for a traveller from the UK! Hukvaldy is delightful and I would have no problem in staying at the Hotel Hukvaldy on a return trip. I especially appreciated the help with finding transport round the area.

  • My bedroom was a little too hot overnight, but that is a good problem for a traveller from the UK!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jarmila Mateřanková

rodzina ze starszym dzieckiem, 12.7.2014

Čeština

  • Cena ogólna
74 %
  • děkuji, bylo u vás fajn. líbil se nám hlavně koncert Smetanova tria ve vašem krásném hudebním sále.

  • jen jsme si všichni mysleli, že by welnes pro hosty mělo být v ceně, nebo aspoň to, které nespočívá v přímé osobní péči. vždyť náklady na provoz bazénu jsou tak jak tak. takhle předpokládm tam asi je zbytečně prázdno.

Personál
9
Služby
6
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Libor

para, 30.1.2014

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin

dorośli, 17.11.2013

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • Není co vytknout :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Renáta

rodzina z małym dzieckiem, 31.8.2013

Slovensky

  • Cena ogólna
94 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Anonim

para, 9.6.2013

Čeština

  • Cena ogólna
84 %
  • Pobyt se nám líbil.

  • V bazénu byla studená voda.

Personál
10
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Anonim

para, 26.1.2013

Čeština

  • Cena ogólna
100 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

para, 26.8.2012

Čeština

  • Cena ogólna
68 %
  • Velmi příjemné chování personálu. Výborná kuchyně.

  • V hotelu chybí klimatizace,protože při vysoké venkovní teplotě a otevření oken pokoje od cesty je slyšet hluk projíždějících vozidel. Snídaně je sice od 7.30 hod., ale ještě není v tuto hodinu připravena. Hotelový bazén není v ceně ubytování jako v jiných hotelech.

Personál
9
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonim

para, 25.8.2012

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • Velmi pěkný hotel v nádherném prostředí s příjemnou obsluhou.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonim

rodzina ze starszym dzieckiem, 6.7.2012

Čeština

  • Cena ogólna
90 %
  • Pobyt se nám velmi líbil

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonim

grupa przyjaciół, 20.6.2012

Deutsch

  • Cena ogólna
74 %
  • - angenehm kleines Haus mit viel Komfort - sehr gute Küche, Verhältnis Preis/Leistung sehr gut

  • - in den 4 Tagen (3 Nächte) kein Zimmerservice (Betten, Bad reinigen und evtl. Handtücher tauschen) - Personal spricht tschechisch und englisch, erst am 3.ten Tag kam eine deutsche Speisekarte

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Renata

para, 22.4.2012

Česká republika

  • Cena ogólna
84 %
  • vše krásně rekonstruováno, elegantní interiéry s pěkným nábytkem i na pokojích

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Veronika

dorośli, 18.9.2011

Čeština

  • Cena ogólna
98 %
  • Krásné wellness, dobrá poloha kousek pod hradem, můžeme doporučit

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladimir Uradnicek

podróżujący w pojedynkę, 26.6.2011

Bratislava, Slovensko

  • Cena ogólna
98 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonim

dorośli, 13.9.2009

Čeština

  • Cena ogólna
86 %

(bez ratingu tekstu)

Personál
10
Služby
5
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.