+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Hukvaldy Bewertungen

Hotelbewertung

91%
Perfekt

von 23 Bewertungen

  • Personal

    95%
  • Sauberkeit

    95%
  • Ausstattung

    90%
  • Komfort

    89%
  • Preis-Leistungverhältnis

    86%
Bewertungen anzeigen von:
  • andere Gruppe
Bewertungen anzeigen in:
Sortieren nach:
Anzeigen:

Anonym

Einzelreisender, 28.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %
  • Během dvou dnů se nedalo nic vytknout personálu ani kuchyni. Možná, že si příští rok jarní pobyt zopakujeme. Siakalovi

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 21.3.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Libor

Älteres Paar, 18.3.2018

Kunčice pod Ondřejníkem Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • všechno

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Einzelreisender, 19.1.2018

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Nejvíc se mi libilo wellnes!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Hana Součková

Älteres Paar, 25.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Lenka

Älteres Paar, 21.5.2017

Všechovice Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Příjemné ubytování, ochotná paní recepční.

  • Při snídani, nedostatek nádobí,od půl deváté nedoplněné jídlo ( sálámy, párky, vejce, pomazánky, zelenina.....),pokud obsluhy nebyla upozorněna,nic nedoplňovala.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

Einzelreisender, 15.12.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Šárka

Älteres Paar, 12.7.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Hugh Pyper

Einzelreisender, 13.7.2014

English

  • Gesamtbewertung
96 %
  • I enjoyed my stay in this well-run and welcoming hotel. The public areas are fresh and tasteful and the restaurant pleasant with good food and the chance to eat outside. My room was in the roof with only a small window. It was plainly but adequately furnished with a good sized and very clean bathroom. It was a little too hot overnight, but that is a good problem for a traveller from the UK! Hukvaldy is delightful and I would have no problem in staying at the Hotel Hukvaldy on a return trip. I especially appreciated the help with finding transport round the area.

  • My bedroom was a little too hot overnight, but that is a good problem for a traveller from the UK!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jarmila Mateřanková

Familie mit älteren Kindern, 12.7.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
74 %
  • děkuji, bylo u vás fajn. líbil se nám hlavně koncert Smetanova tria ve vašem krásném hudebním sále.

  • jen jsme si všichni mysleli, že by welnes pro hosty mělo být v ceně, nebo aspoň to, které nespočívá v přímé osobní péči. vždyť náklady na provoz bazénu jsou tak jak tak. takhle předpokládm tam asi je zbytečně prázdno.

Personál
9
Služby
6
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Libor

Älteres Paar, 30.1.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin

Junges Paar, 17.11.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Není co vytknout :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Renáta

Familie mit kleinen Kindern, 31.8.2013

Slovensky

  • Gesamtbewertung
94 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Anonym

Älteres Paar, 9.6.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Pobyt se nám líbil.

  • V bazénu byla studená voda.

Personál
10
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Anonym

Älteres Paar, 26.1.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Textbewertung)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Älteres Paar, 26.8.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Velmi příjemné chování personálu. Výborná kuchyně.

  • V hotelu chybí klimatizace,protože při vysoké venkovní teplotě a otevření oken pokoje od cesty je slyšet hluk projíždějících vozidel. Snídaně je sice od 7.30 hod., ale ještě není v tuto hodinu připravena. Hotelový bazén není v ceně ubytování jako v jiných hotelech.

Personál
9
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Älteres Paar, 25.8.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Velmi pěkný hotel v nádherném prostředí s příjemnou obsluhou.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonym

Familie mit älteren Kindern, 6.7.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Pobyt se nám velmi líbil

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonym

Gruppe von Freunden, 20.6.2012

Deutsch

  • Gesamtbewertung
74 %
  • - angenehm kleines Haus mit viel Komfort - sehr gute Küche, Verhältnis Preis/Leistung sehr gut

  • - in den 4 Tagen (3 Nächte) kein Zimmerservice (Betten, Bad reinigen und evtl. Handtücher tauschen) - Personal spricht tschechisch und englisch, erst am 3.ten Tag kam eine deutsche Speisekarte

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Renata

Älteres Paar, 22.4.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • vše krásně rekonstruováno, elegantní interiéry s pěkným nábytkem i na pokojích

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7