+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Hotel Hukvaldy Bewertungen

Hotelbewertung

89%
Sehr gut

by 20 reviews

  • Personal

    94%
  • Sauberkeit

    95%
  • Ausstattung

    88%
  • Komfort

    88%
  • Preis-leistungverhältnis

    84%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

vaclav

Älteres Paar, 1.11.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Hana Součková

Älteres Paar, 25.8.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Lenka

Älteres Paar, 21.5.2017

Všechovice Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Příjemné ubytování, ochotná paní recepční.

  • Při snídani, nedostatek nádobí,od půl deváté nedoplněné jídlo ( sálámy, párky, vejce, pomazánky, zelenina.....),pokud obsluhy nebyla upozorněna,nic nedoplňovala.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 15.12.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Šárka

Älteres Paar, 12.7.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Hugh Pyper

Einzelreisende, 13.7.2014

English

  • Gesamtbewertung
96 %
  • I enjoyed my stay in this well-run and welcoming hotel. The public areas are fresh and tasteful and the restaurant pleasant with good food and the chance to eat outside. My room was in the roof with only a small window. It was plainly but adequately furnished with a good sized and very clean bathroom. It was a little too hot overnight, but that is a good problem for a traveller from the UK! Hukvaldy is delightful and I would have no problem in staying at the Hotel Hukvaldy on a return trip. I especially appreciated the help with finding transport round the area.

  • My bedroom was a little too hot overnight, but that is a good problem for a traveller from the UK!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jarmila Mateřanková

Familie mit Kindern, 12.7.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
74 %
  • děkuji, bylo u vás fajn. líbil se nám hlavně koncert Smetanova tria ve vašem krásném hudebním sále.

  • jen jsme si všichni mysleli, že by welnes pro hosty mělo být v ceně, nebo aspoň to, které nespočívá v přímé osobní péči. vždyť náklady na provoz bazénu jsou tak jak tak. takhle předpokládm tam asi je zbytečně prázdno.

Personál
9
Služby
6
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Libor

Älteres Paar, 30.1.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin

Junges Paar, 17.11.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Není co vytknout :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Renáta

Familie mit kleinen Kindern, 31.8.2013

Slovensky

  • Gesamtbewertung
94 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Anonymus

Älteres Paar, 9.6.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Pobyt se nám líbil.

  • V bazénu byla studená voda.

Personál
10
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Anonymus

Älteres Paar, 26.1.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Älteres Paar, 26.8.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
68 %
  • Velmi příjemné chování personálu. Výborná kuchyně.

  • V hotelu chybí klimatizace,protože při vysoké venkovní teplotě a otevření oken pokoje od cesty je slyšet hluk projíždějících vozidel. Snídaně je sice od 7.30 hod., ale ještě není v tuto hodinu připravena. Hotelový bazén není v ceně ubytování jako v jiných hotelech.

Personál
9
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonymus

Älteres Paar, 25.8.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Velmi pěkný hotel v nádherném prostředí s příjemnou obsluhou.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonymus

Familie mit Kindern, 6.7.2012

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Pobyt se nám velmi líbil

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonymus

Gruppe von Freunden, 20.6.2012

Deutsch

  • Gesamtbewertung
74 %
  • - angenehm kleines Haus mit viel Komfort - sehr gute Küche, Verhältnis Preis/Leistung sehr gut

  • - in den 4 Tagen (3 Nächte) kein Zimmerservice (Betten, Bad reinigen und evtl. Handtücher tauschen) - Personal spricht tschechisch und englisch, erst am 3.ten Tag kam eine deutsche Speisekarte

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Renata

Älteres Paar, 22.4.2012

Česká republika

  • Gesamtbewertung
84 %
  • vše krásně rekonstruováno, elegantní interiéry s pěkným nábytkem i na pokojích

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Veronika

Junges Paar, 18.9.2011

Čeština

  • Gesamtbewertung
98 %
  • Krásné wellness, dobrá poloha kousek pod hradem, můžeme doporučit

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladimir Uradnicek

Einzelreisende, 26.6.2011

Bratislava, Slovensko

  • Gesamtbewertung
98 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Junges Paar, 13.9.2009

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
5
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.