+420 222 539 539
Пн - Пт: от 8 до 22 часов, сб - вс:. 9 утра - 22 вечера

Hotel Hukvaldy Отзывы

рейтинг отеля

89%
Очень хороший

by 20 reviews

  • Персонал

    94%
  • Чистота

    95%
  • Оборудование

    88%
  • Комфорт

    88%
  • Соотношение цена / качество

    84%
Show reviews written by:
  • Другая группа
Show reviews in:
Сортировать по:
Show:

vaclav

Пожилые пары, 1.11.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Hana Součková

Пожилые пары, 25.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Lenka

Пожилые пары, 21.5.2017

Všechovice Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Příjemné ubytování, ochotná paní recepční.

  • Při snídani, nedostatek nádobí,od půl deváté nedoplněné jídlo ( sálámy, párky, vejce, pomazánky, zelenina.....),pokud obsluhy nebyla upozorněna,nic nedoplňovala.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

одинокий путешественник, 15.12.2016

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Šárka

Пожилые пары, 12.7.2015

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Hugh Pyper

одинокий путешественник, 13.7.2014

English

  • Overall rating
96 %
  • I enjoyed my stay in this well-run and welcoming hotel. The public areas are fresh and tasteful and the restaurant pleasant with good food and the chance to eat outside. My room was in the roof with only a small window. It was plainly but adequately furnished with a good sized and very clean bathroom. It was a little too hot overnight, but that is a good problem for a traveller from the UK! Hukvaldy is delightful and I would have no problem in staying at the Hotel Hukvaldy on a return trip. I especially appreciated the help with finding transport round the area.

  • My bedroom was a little too hot overnight, but that is a good problem for a traveller from the UK!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jarmila Mateřanková

Семья со взрослыми детьми, 12.7.2014

Čeština

  • Overall rating
74 %
  • děkuji, bylo u vás fajn. líbil se nám hlavně koncert Smetanova tria ve vašem krásném hudebním sále.

  • jen jsme si všichni mysleli, že by welnes pro hosty mělo být v ceně, nebo aspoň to, které nespočívá v přímé osobní péči. vždyť náklady na provoz bazénu jsou tak jak tak. takhle předpokládm tam asi je zbytečně prázdno.

Personál
9
Služby
6
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Libor

Пожилые пары, 30.1.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin

Молодая пара, 17.11.2013

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Není co vytknout :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Renáta

Семья с маленькими детьми, 31.8.2013

Slovensky

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Anonym

Пожилые пары, 9.6.2013

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Pobyt se nám líbil.

  • V bazénu byla studená voda.

Personál
10
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Anonym

Пожилые пары, 26.1.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Пожилые пары, 26.8.2012

Čeština

  • Overall rating
68 %
  • Velmi příjemné chování personálu. Výborná kuchyně.

  • V hotelu chybí klimatizace,protože při vysoké venkovní teplotě a otevření oken pokoje od cesty je slyšet hluk projíždějících vozidel. Snídaně je sice od 7.30 hod., ale ještě není v tuto hodinu připravena. Hotelový bazén není v ceně ubytování jako v jiných hotelech.

Personál
9
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

Пожилые пары, 25.8.2012

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Velmi pěkný hotel v nádherném prostředí s příjemnou obsluhou.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonym

Семья со взрослыми детьми, 6.7.2012

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Pobyt se nám velmi líbil

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonym

Группы друзей, 20.6.2012

Deutsch

  • Overall rating
74 %
  • - angenehm kleines Haus mit viel Komfort - sehr gute Küche, Verhältnis Preis/Leistung sehr gut

  • - in den 4 Tagen (3 Nächte) kein Zimmerservice (Betten, Bad reinigen und evtl. Handtücher tauschen) - Personal spricht tschechisch und englisch, erst am 3.ten Tag kam eine deutsche Speisekarte

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Renata

Пожилые пары, 22.4.2012

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • vše krásně rekonstruováno, elegantní interiéry s pěkným nábytkem i na pokojích

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Veronika

Молодая пара, 18.9.2011

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Krásné wellness, dobrá poloha kousek pod hradem, můžeme doporučit

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladimir Uradnicek

одинокий путешественник, 26.6.2011

Bratislava, Slovensko

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

Молодая пара, 13.9.2009

Čeština

  • Overall rating
86 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
5
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.