+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel Hukvaldy Reviews

Hotel ratings

89%
Very good

by 20 reviews

  • Staff

    94%
  • Cleanliness

    95%
  • Equipment

    88%
  • Comfort

    88%
  • Value for money

    84%
Show reviews written by:
  • other group
Show reviews in:
Sort by:
Show:

vaclav

mature couple, 1.11.2017

Česká republika

  • Overall rating
84 %

(without text rating)

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Hana Součková

mature couple, 25.8.2017

Česká republika

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Lenka

mature couple, 21.5.2017

Všechovice Česká republika

  • Overall rating
88 %
  • Příjemné ubytování, ochotná paní recepční.

  • Při snídani, nedostatek nádobí,od půl deváté nedoplněné jídlo ( sálámy, párky, vejce, pomazánky, zelenina.....),pokud obsluhy nebyla upozorněna,nic nedoplňovala.

Personál
8
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 15.12.2016

Čeština

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
6

Šárka

mature couple, 12.7.2015

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Hugh Pyper

single traveler, 13.7.2014

English

  • Overall rating
96 %
  • I enjoyed my stay in this well-run and welcoming hotel. The public areas are fresh and tasteful and the restaurant pleasant with good food and the chance to eat outside. My room was in the roof with only a small window. It was plainly but adequately furnished with a good sized and very clean bathroom. It was a little too hot overnight, but that is a good problem for a traveller from the UK! Hukvaldy is delightful and I would have no problem in staying at the Hotel Hukvaldy on a return trip. I especially appreciated the help with finding transport round the area.

  • My bedroom was a little too hot overnight, but that is a good problem for a traveller from the UK!

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
10

Jarmila Mateřanková

family with older children, 12.7.2014

Čeština

  • Overall rating
74 %
  • děkuji, bylo u vás fajn. líbil se nám hlavně koncert Smetanova tria ve vašem krásném hudebním sále.

  • jen jsme si všichni mysleli, že by welnes pro hosty mělo být v ceně, nebo aspoň to, které nespočívá v přímé osobní péči. vždyť náklady na provoz bazénu jsou tak jak tak. takhle předpokládm tam asi je zbytečně prázdno.

Personál
9
Služby
6
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
6

Libor

mature couple, 30.1.2014

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Martin

young couple, 17.11.2013

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Není co vytknout :)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Renáta

family with young children, 31.8.2013

Slovensky

  • Overall rating
94 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Anonym

mature couple, 9.6.2013

Čeština

  • Overall rating
84 %
  • Pobyt se nám líbil.

  • V bazénu byla studená voda.

Personál
10
Služby
7
Čistota
9
Komfort
7
Cena/kvalita
9

Anonym

mature couple, 26.1.2013

Čeština

  • Overall rating
100 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

mature couple, 26.8.2012

Čeština

  • Overall rating
68 %
  • Velmi příjemné chování personálu. Výborná kuchyně.

  • V hotelu chybí klimatizace,protože při vysoké venkovní teplotě a otevření oken pokoje od cesty je slyšet hluk projíždějících vozidel. Snídaně je sice od 7.30 hod., ale ještě není v tuto hodinu připravena. Hotelový bazén není v ceně ubytování jako v jiných hotelech.

Personál
9
Služby
6
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Anonym

mature couple, 25.8.2012

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Velmi pěkný hotel v nádherném prostředí s příjemnou obsluhou.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Anonym

family with older children, 6.7.2012

Čeština

  • Overall rating
90 %
  • Pobyt se nám velmi líbil

Personál
9
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
8

Anonym

group of friends, 20.6.2012

Deutsch

  • Overall rating
74 %
  • - angenehm kleines Haus mit viel Komfort - sehr gute Küche, Verhältnis Preis/Leistung sehr gut

  • - in den 4 Tagen (3 Nächte) kein Zimmerservice (Betten, Bad reinigen und evtl. Handtücher tauschen) - Personal spricht tschechisch und englisch, erst am 3.ten Tag kam eine deutsche Speisekarte

Personál
8
Služby
8
Čistota
6
Komfort
7
Cena/kvalita
8

Renata

mature couple, 22.4.2012

Česká republika

  • Overall rating
84 %
  • vše krásně rekonstruováno, elegantní interiéry s pěkným nábytkem i na pokojích

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Veronika

young couple, 18.9.2011

Čeština

  • Overall rating
98 %
  • Krásné wellness, dobrá poloha kousek pod hradem, můžeme doporučit

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Vladimir Uradnicek

single traveler, 26.6.2011

Bratislava, Slovensko

  • Overall rating
98 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonym

young couple, 13.9.2009

Čeština

  • Overall rating
86 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
5
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.